ZAPOČELI RADOVI NA PROJEKTIRANJU PODVOŽNJAKA U OSJEČKOJ ULICI NA DRŽAVNOJ CESTI D-423

pruzniprijelaz2.jpgZapočeli su obimni radovi na izradi projektne dokumentacije za izgradnju podvožnjaka u Osječkoj ulici na državnoj cesti D-423 koju su Hrvatske ceste kao investitor ugovorile s Institutom građevinarstva Hrvatske (IGH), Poslovni centar Osijek.  Radi što bolje koordinacije investitora, projektanata i tvrtki koje gospodare objektima i infrastrukturom u zoni u kojoj će se graditi podvožnjak te bržeg stvaranja kvalitetnih podloga za izradu idejnih projekata, na poziv Hrvatskih cesta održan je zajednički sastanak svih zainteresiranih subjekata kojem je nazočio i gradonačelnik dr. Mirko Duspara.  
Radi ubrzanja postupka,  predstavnici svih komunalnih i javnih tvrtki koje posjeduju instalacije u području na kojem će se graditi podvožnjak (HEP, HT, HŽ, Brod-plin, Vodovod i dr.) dobili su idejno rješenje podvožnjaka s novim geodetskim podlogama i u roku od najkasnije dva tjedna dostavit će projektantima tražene podatke o instalacijama. pruga.jpgUgovoreni rok izrade projektne dokumentacije i ishođenja građevne dozvole iznosi 15 mjeseci. Izgradnjom podvožnjaka s pothodnikom za pješake i bicikliste konačno će se ukloniti najveće brodsko prometno „usko grlo“ kroz koje prosječno dnevno prođe 14 tisuća vozila i denivelirati prijelaz preko željezničke pruge Zagreb-Tovarnik.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAPOČELI RADOVI NA PROJEKTIRANJU PODVOŽNJAKA U OSJEČKOJ ULICI NA DRŽAVNOJ CESTI D-423

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.