BOGAT SPORTSKI VIKEND NA GRADSKOM KLIZALIŠTU “KLASIJE”

hokejklasije.jpgPredstojeći vikend na Gradskom klizalištu SRC “Klasije” bit će bogat događanjima iz zimskih sportova (hokeja i curlinga) koji su tek na umjetnom klizalištu dobili priliku za razvoj i stjecanje brojnih poklonika i u Slavonskom Brodu.
U subotu 31.siječnja u 13 sati odigrat će se prvi, povijesni prijateljski hokejaški susret u kojem će hokejaški klub “Samobor” ukrstiti palice s brodskim dečkima, članovima budućeg hokejaškog kluba “Klasije”.
U nedjelju 1.veljače s početkom u 10 sati održat će se 1.otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda u curlingu, zanimljivom zimskom olimpijskom sportu sličnom kuglanju na ledu u kojem igraju dvije momčadi po četiri igrača nastojeći kamene čunjeve baciti što bliže cilju. Organizator prvenstva je brodski Curling klub “Legija”, a svoj dolazak potvrdili su hrvatski reprezentativci i curling klubovi “Zagreb”, Čudnovati čunjaši” i “Vis”.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti BOGAT SPORTSKI VIKEND NA GRADSKOM KLIZALIŠTU “KLASIJE”

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.