POTPISAN UGOVOR O NABAVI I UGRADNJI OPREME ZA OSMEROSTAZNU KUGLANU U DVORANI "VIJUŠ"

kuglanavijus1.jpgNakon što su prošlog tjedna ugovoreni građevinsko-obrtnički radovi na uređenju prostora u suterenu Sportske dvorane „Vijuš“, nakon okončanog postupka javne nabave danas je gradonačelnik dr Mirko Duspara potpisao ugovor o nabavi i ugradnji opreme za osmerostaznu kuglanu s direktoricom tvrtke „Snježna lisica“ iz Zagreba Jasminom Fučkar. Vrijednost  ugovorene opreme i ugradnje iznosi 1,142.490 kuna s pdv-om. Potpisu ugovora nazočili su čelnici brodskog Kuglačkog kluba „Zanatlija“, prvoligaša koji će nakon punih 40 godina ovog proljeća imati priliku vježbati na modernoj osmerostaznoj kuglani kakvih ima svega nekoliko u Hrvatskoj i na kojoj će se moći održavati i sva najzahtjevnija europska i svjetska kuglačka natjecanja.

ugovorvijus.jpg

kuglanavijus.jpgPoslije potpisa ugovora, čelnici Grada, tvrtke „Snježna lisica“, zastupnika njemačke tvrtke PROTEC Kogelsport, i kuglačkog kluba Zanatlija obišli su gradilište kuglane u dvorani Vijuš uvjerivši se u intenzivan početak građevinskih radova koji u izvedbi brodske Visokogradnje trebaju biti gotovi najkasnije u svibnju. Čim bude pripremljena podloga i provedene instalacije montirat će se najsuvremenija oprema za osmerostaznu kuglanu koja će sigurno postati među najposjećenijim sportskim objekatim u gradu Slavonskom Brodu. Zahvalnost Gradu a ovoj kapitalnoj investiciji koja će omogućiti renesansu kuglačkog sporta u Slavonskom Brodu, vrhunske uvjete za prvoligaša i konačno intenzivan rad s mladima izrazili su predsjednik KK „Zanatlija“Martin Lorenc i tajnik kluba i predsjednik Kuglačkog saveza Brodsko-posavske županije Ivan Kovačević.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN UGOVOR O NABAVI I UGRADNJI OPREME ZA OSMEROSTAZNU KUGLANU U DVORANI "VIJUŠ"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.