USPJEŠNA PROMOCIJA CURLINGA I HOKEJA NA GRADSKOM KLIZALIŠTU U „KLASIJAMA“

hokejsb.jpgGradsko  klizalište u Klasijama bilo je proteklog vikenda odlična promotivna scena dvaju zimskih sportova koji za kratko vrijeme stječu sve više poklonika među mladim Brođanima. U subotu je upriličen prvi promotivni hokejaški ogled između Samoboraca i Brođana koji su pokazali da su za kratko vrijeme savladali osnove hokejaškog sporta unatoč tome što dimenzije gradskog klizališta ni približno ne zadovoljavaju službene standarde.
Prvo otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda u curlingu okupilo je u nedjelju na Klasijama ekipe „Čudnovatog čunjaša“ iz Zagreba pojačanu reprezentativcem Ognjenom Golubićem i dva sastava brodske „Legije“. Bilo je to prvi turnir u Hrvatskoj u ovom zimskom olimpijskom sportu  kojeg su izvrsno organizirali članovi brodske „Legije“ stvorivši na Klasijama poseban prijateljski ugođaj u kojem su mogli uživati i svi gledatelji.

curling.jpgUlaganje Grada u umjetno  klizalište u SRC „Klasije“brzo se  pokazalo punim pogotkom, velikim dobitkom i prilikom ne samo za podizanje sportske kulture i rekreacije već i  za osnutak novih sportskih klubova.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hokejsb1.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti USPJEŠNA PROMOCIJA CURLINGA I HOKEJA NA GRADSKOM KLIZALIŠTU U „KLASIJAMA“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.