NASTAVLJAJU SE INTENZIVNA ULAGANJA U UREĐENJE DOMOVA MJESNIH ODBORA

dompodvinje.jpgUsporedo s intenzivnim ulaganjima u gradnju komunalne infrastrukture u svim dijelovima Grada, u posljednje četiri godine značajna sredstva na godišnjoj razini od 1,2 milijun kuna uložena su i u uređenje i opremanje prostora u društvenim domovima većine Mjesnih odbora. Tijekom 2008. godine izvođeni su radovi sanacije i rekonstrukcije u domovima mjesnih odbora „dr Ante Starčević“, „Josip Rimac“, „Antun Mihanović“, „Brodski Varoš“, „Brodsko Vinogorje“ i „Podvinje“, a u ovogodišnjem proračunu za mjesnu samoupravu planirano je ukupno 1,8 milijuna kuna. Osnovni cilj je omogućiti udrugama i stanovnicima iz svih, posebno rubnih dijelova grada da imaju privlačan prostor za okupljanje i provođenje raznovrsnih aktivnosti.  Nakana je Gradske uprave da se domovi što više koriste ne samo u večernjim satima već i preko cijeloga dana te da postanu omiljena sastajališta i sugrađanima starije životne dobi koji će u njima moći pročitati dnevni i tjedni tisak i ugodno provesti slobodno vrijeme.   PLAN ULAGANJA U DOMOVE ZA 2009. GODINU
U proračunu za 2009. godinu  za Mjesnu samoupravu u gradskom proračunu planirano je ukupno 1,846.000 kuna, od toga 400.000 kuna za redovnu djelatnost Mjesnih odbora. Planiraju se urediti sljedeći domovi mjesnih odbora:   MO Brodsko Vinogorje (sanacija krovišta doma), MO Josip Juraj Strossmayer (sanacija krovišta doma, izrada projektne dokumentacije za podizanje etaže doma i plinofikacija doma), MO Josip Rimac (spomen-obilježje braniteljima Domovinskog rata i poginulim civilima), MO Brodski Varoš (uređenje zgrade mjesnog odbora, tzv. Kotar -krovište i fasada, spomen-obilježje braniteljima Domovinskog rata i poginulim civilima), MO Mali Pariz (sanacija krovišta doma, spomen-obilježje braniteljima Domovinskog rata i poginulim civilima),  MO Antun Mihanović (popravak krova oko dimnjaka, izmjena ili popravak stolarije, servis plinskog bojlera), MO Zrinski-Frankopan (uređenje vanjske fasade doma i unutarnja adaptacija, izmjena stolarije, opremanje prostora inventarom),  MO Andrija Hebrang (ličenje prostorija, uređenje sanitarnog čvora), MO LUTVINKA (opremanje uredskim namještajem), MO PODVINJE (rekonstrukcija krovišta na dijelu gdje se nalaze socijalni stanovi, uređenje fasade). Izgradnjom stadiona NK „Amater“ kvalitetan prostor za djelovanje dobit će i Mjesni odbor Jelas.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti NASTAVLJAJU SE INTENZIVNA ULAGANJA U UREĐENJE DOMOVA MJESNIH ODBORA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.