ZAKLJUČCI S IZVANREDNE SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

zgrada gp.jpgNa izvanrednoj sjednici Gradskog poglavarstva 5. veljače, uz dokaze osiguranih preduvjeta za dodjelu vojarne Jelas u cilju izgradnje kampusa za visoko obrazovanje, usvojen je i niz zaključaka i odluka. Dana je suglasnost za sklapanje ugovora s Moto klubom „Brod“ o organizaciji 6.“Mega  bikers susreta 2009.“ u Slavonskom Brodu, 8. i 9.svibnja ove godine. Za sufinanciranje održavanja dosad najvećih susreta motorista Grad je u proračunu osigurao 500 tisuća kuna. Iz dvodnevnog bogatog programa izdvaja se nastup glavnog izvođača, engleske rock- skupine „Uriah Heep“ na Poloju.  Izabrani su najpovoljniji ponuditelji za stručni nadzor na izgradnji dječjeg vrtića u Naselju Andrija Hebrang, za provođenje mjera dezinsekcije komaraca i obvezne preventivne deratizacije na području Grada u 2009. godini, a usvojen je i prijedlog o početku postupka javne nabave za izradu i postavljanje 15 nadstrešnica za autobusna stajališta javnog gradskog prijevoza na najfrekventnijim gradskim prometnicama.

 SLAVONSKI BROD SE UKLJUČUJE U AKCIJU "GRADOVI-PRIJATELJI DJECE"

Za najpovoljnijeg ponuditelja za stručni nadzor na izgradnji dječjeg vrtića u Naselju Andrija Hebrang odabrana je tvrtka „Brod projekt“ s ponuđenim iznosom od  89.569 kuna. Najpovoljniji ponuditelj za dezinsekciju komaraca je „Argus“iz Slavonskog Broda s ponuđenim iznosom od 227.875 kuna, a za preventivnu deratizaciju zagrebački „Ekocijan“ s 223.880 kuna. Usvojena je i odluka o početku postupka javne nabave za pružanje usluga patrolne ophodnje objekata gradskih ustanova, osnovnih škola i dječjih vrtića.
Izdana je suglasnost za uključivanje Grada Slavonskog Broda u nacionalnu akciju „Gradovi – prijatelji djece“, što će dodatno unaprijediti nastojanja Grada u promicanju i ostvarivanju prava djece i njihovoj zaštiti. U tu svrhu osnovan je Koordinacijski odbor sastavljen od 16 osoba, uglednih liječnika, profesora, psihologa, odgajatelja, pedagoga.
Usvojene su i zamolbe građana – Jadranke Đaković za potpisivanje aneksa ugovora i potvrde o isplaćenoj kupoprodajnoj cijeni stana, Ante Oreča za dodjelu na korištenje kuće u vlasništvu Grada i Mirjane Lovrenčić za dodjelu na korištenje prostora u vlasništvu Grada.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAKLJUČCI S IZVANREDNE SJEDNICE GRADSKOG POGLAVARSTVA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.