MALIŠANI IZ DJEČJEG VRTIĆA „SEKA I BRACO“ POZDRAVILI VENIJA LOSERTA

venioklinci7.jpgDjelić kratkotrajnog boravka u Slavonskom Brodu, gradu u kojem je odrastao i gdje mu živi obitelj, „srebrni“ vratar hrvatske rukometne reprezentacije Venio Losert proveo je u posjetu dječjem vrtiću „Seka i braco“. Razdragani mališani  i odgajateljice s uzbuđenjem su dočekali i pozdravili svog sportskog junaka koji im je prepričao dojmove s proteklog Svjetskog prvenstva. 
Na nezaboravan susret s najpopularnijim i najtrofejnijim brodskim sportašem, osvajačem dvostrukog zlata s Olimpijada i niza odličja s europskih i svjetskih prvenstava, podsjećat će  ih brojne zajedničke fotografije i potpisi.

venioklinc1.jpgDružeći se s mališanima i strpljivo ispunjavajući sve njihove želje, Venio je na najbolji način potvrdio ugled skromnog, jednostavnog i simpatičnog  sportaša, vrhunskog profesionalca i najboljeg sportskog promotora Slavonskog Broda. Čovjeka iznimne sportske karijere nimalo nisu promijenili svi silni uspjesi u posljednjih petnaestak godina  kojima dokazuje da je i dalje među najboljim rukometnim vratarima na svijetu. 

venioklinci5.jpgveniovrtic4.jpg 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti MALIŠANI IZ DJEČJEG VRTIĆA „SEKA I BRACO“ POZDRAVILI VENIJA LOSERTA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.