MAKADAMSKE CESTE NASUTE S 1300 KUBIKA TUCANIKA

sumica-nasipavanje.jpgTijekom siječnja i početkom veljače s ukupno 1300 kubika tucanika nasuto je tridesetak makadamskih ulica koje su uslijed obilnih zimskih oborina i prometa postale teže prohodne. Prema obavijesti iz gradskog Upravnog odjela za komunalni sustav, tijekom siječnja tucanikom su nasute ulice u Naseljima kardinala Franje Kuharića i Šestinac, spoj Branimirova-Kažotićeva, Sjeverna cesta cesta-Kažotićeva, Naselje Krivača, Županjska, Plitvička, Vinogorčeva, Gupčeva-parkiralište, Branimirova, Došenova. U veljači kamenim materijalom nasuto je parkiralište u Strossmayerovoj ulici, makadamske ceste u Brodskom Vinogorju (Šumica, Rozinka, Planinarska, Brlićev put, 22.lipnja 1941), u Naselju Matija Ivanić, produžetak Splitske ulice, odvojak ulice Stjepana Radića. Na ovim najkritičnijm dionicama ukupno je ugrađeno 1300 kubika kamenog materijala čime su s uklonjene udarne rupe i omogućena bolja prohodnost.    Sljedećeg tjedna očekuje se potpisivanje ugovora s izabranim izvođačima i početak radova na gradnji brojnih nerazvrstanih gradskih cesta.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti MAKADAMSKE CESTE NASUTE S 1300 KUBIKA TUCANIKA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.