KREĆU POSTUPCI JAVNE NABAVE ZA UNUTARNJE UREĐENJE „CENTRA MLADIH“ I NABAVU KOMBIJA ZA OŠ „M.AMRUŠ“

centarmladih8.jpgNa današnjoj izvanrednoj sjednici Gradskog poglavarstva izabran je najpovoljniji ponuditelj za izradu izmjena i dopuna GUP-a i Prostornog plana uređenja Grada  (PPUG) Slavonskog Broda. U oba postupka javne nabave najpovoljnijom je ocijenjena ponuda Urbanističkog instituta Hrvatske iz Zagreba s ponuđenim iznosima od 120.000 kuna (bez pdv-a) za izradu izmjena PPUG-a i 160.000 kuna za izmjene GUP-a.  Dana je suglasnost za pokretanje otvorenog postupka javne nabave za unutarnje uređenje „Centra mladih“ u Starčevićevoj ulici za što je u proračunu osigurano 500 tisuća kuna. U prvoj etapi uredit će se ulaz, poslovni uredi na katu, sanitarni čvorovi i kafić čime će se stvoriti uvjeti da „Centar mladih“ konačno bude predan na korištenje. Članovi Poglavarstva dali su suglasnost i za pokretanje otvorenog postupka javne nabave za nabavu novog kombi vozila za potrebe osnovne škole „Milan Amruš“. Procijenjena vrijednost nabave kombi vozila je 147.541 kuna plus pdv.    Budući da 30.lipnja ove godine istječe ugovor o zakupu nogometnog stadiona kraj Save s NK „Marsonijom“, odlukom poglavarstva gradonačelnik je ovlašten za potpis dodatka ugovora o zakupu Stadiona s Marsonijom na sljedećih 5 godina.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti KREĆU POSTUPCI JAVNE NABAVE ZA UNUTARNJE UREĐENJE „CENTRA MLADIH“ I NABAVU KOMBIJA ZA OŠ „M.AMRUŠ“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.