POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU PJEŠAČKIH STAZA I MODERNIZACIJU NERAZVRSTANIH CESTA U GRADU

ugovorceste.jpgNakon provedenog postupka javne nabave danas je s članicama Poslovne udruge „CESTAR“ i „PODUZEĆE ZA CESTE“ Slavonski Brod gradonačelnik dr.Mirko Duspara potpisao ugovor o izgradnji pješačkih staza i modernizaciji nerazvrstanih cesta u gradu Slavonskom Brodu. Ukupna vrijednost ugovorenih radova je 8,248.851 kunu. U roku od 120 kalendarskih dana izgradit će se ceste u sljedećim ulicama: Kolara IV, Trg sv.Antuna, Dravska, Naselje „Koreja“, Naselje kardinala Franje Kuharića, Jablanska, odvojak A.Jarića, Naselje Čaplja, I.Gundulića, J.Muravića, S.Marjanovića, M.A.Reljkovića, Lopašićeva, H.V.Hrvatinića, A.Stepinca, B.Kašića, Slavonska, P.Šubića, T.Bakača, Šestinac III i IV, dio ulice Šestinac II i spoj ulica Šestinac II s ulicom V.Daus (ukupno 7.050 metara). Usto, ugovorena je izgradnja i ukupno 4.300 metara pješačkih staza u ulicama: V.Vidrića, Vinkovačkih žrtava, V.Došena, J.Runjanina, Radnička, sv.Lovre, Kerdeni, Bilogorska, I.Velikanovića, 3.gardijske brigade, V.Nazora, S.Vraza i T.Bakača. Zahvaljujući se Gradskoj upravi na poslu izborenom u oštroj konkurenciji, direktor PZC Ivica Lovrić  posebno je naglasio važnost ranog ugovaranja što će cestarima omogućiti usklađivanje ovogodišnjih planova.  Uz „Cestar“ i „PZC“ na izvođenju radova bit će angažirane i kooperantske tvrtke s ukupno 500 zaposlenih.  Pripremni radovi već su započeli u Naselju Čaplja i Šestinac i Ulici sv.Antuna.
Kako je u nekim ulicama i naseljima koje su u planu asfaltiranja  nedavno provedena kanalizacijska mreža, preko trgovačkog društva „Vodovod“ nastojat će se prije gradnje cesta izvesti priključke na kanalizacijsku mrežu kako poslije izgradnje cesta ne bi bilo nepotrebnog prekopavanja.
Budući da su potrebe za asfaltiranjem cesta i staza u gradu još velike, ukoliko nakon završetka ovog ugovora u proračunu ostane još novca za ove namjene, do kraja godine raspisat će se još jedan natječaj.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN UGOVOR ZA IZGRADNJU PJEŠAČKIH STAZA I MODERNIZACIJU NERAZVRSTANIH CESTA U GRADU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.