RADNI SASTANAK S PREDSJEDNICIMA VIJEĆA MJESNIH ODBORA

predsjmo.jpgDogovor o načinu korištenja domova mjesnih odbora, osobito za potrebe udruga mladih i političkih stranaka u predstojećoj predizbornoj kampanji, osnovni problemi u radu mjesnih odbora i funkcioniranje u sustavu gradske Riznice, bile su osnovne teme radnog sastanka gradonačelnika dr. Mirka Duspare i tajnika Grada Zdravka Matasa s predsjednicima gradskih mjesnih odbora. Nakon korisne razmjene mišljenja zaključeno je kako su prostori domova mjesnih odbora otvoreni  za sve programe udruga mladih uz prethodnu najavu i pridržavanje rasporeda i kućnog reda. Neki predsjednici mjesnih odbora istaknuli su pozitivna iskustva u komunikaciji s udrugama mladih pri čemu za neke ponuđene im prostore nije bilo interesa.  Predsjednici MO zamoljeni su da što prije Tajništvu dostave vlastite potrebe za opremanje inventarom kako bi se mogao raspisati natječaj za nabavu.    Čelnici 12 od ukupno 16 mjesnih odbora ukazali su na niz aktualnih teškoća na svom području, od gradnje komunalne infrastrukture do rješavanja prometnih boljki, što će biti upućeno gradskim upravnim odjelima i službama. Uvođenjem sustava Riznice  i zajedničkog računa svih gradskih ustanova  ništa se nije promijenilo sa statusom računa mjesnih odbora.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti RADNI SASTANAK S PREDSJEDNICIMA VIJEĆA MJESNIH ODBORA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.