POTPISAN UGOVOR O FINANCIRANJU GRADNJE ŠKOLSKE-SPORTSKE DVORANE U BRODSKOM VINOGORJU

ministarcoban3.jpgTijekom posjete Brodsko-posavskoj županiji ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković potpisao je s gradonačelnikom dr.Mirkom Dusparom ugovor o zajedničkom financiranju izgradnje školske-sportske dvorane OŠ „Đuro Pilar“ u Brodskom Vinogorju. Iz kreditnog programa EIB II Ministarstvo regionalnog razvoja sufinancirat će izgradnju školske-sportske dvorane u Brodskom Vinogorju s 8,4 milijuna kuna (67 posto investicije) dok je preostali dio od 4,1 milijun kuna (plus pdv) obveza Grada Slavonskog Broda. Budući da je Grad već odavna ishodio građevnu dozvolu ne samo za gradnju sportske dvorane već i školske zgrade u Brodskom Vinogorju, radovi na dvorani trebali bi uslijediti uskoro nakon okončanja natječajne procedure za izbor izvođača. ministarcoban.jpg   Prošle godine Grad Slavonski Brod započeo je izgradnju školske-sportske dvorane područne OŠ „Đuro Pilar“ na Koloniji koja će ove godine biti završena.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti POTPISAN UGOVOR O FINANCIRANJU GRADNJE ŠKOLSKE-SPORTSKE DVORANE U BRODSKOM VINOGORJU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.