ZAPOČELA GRADNJA CESTA U NASELJIMA „ŠESTINAC“ I „ČAPLJA“ I NAJDUŽE PJEŠAČKE STAZE U DOŠENOVOJ

cestasestinac2.jpgSvega nekoliko dana nakon potpisa ugovora za izgradnju gradskih nerazvrstanih cesta i pješačkih staza s Poslovnom udrugom Cestar-PZC, na nekoliko lokacija već su započeli intenzivni građevinski radovi. Graditelji brodskog „Cestara“ započeli su gradnju ukupno 1100 metara cesta u Naselju Šestinac (ulice Šestinac II ,III i V ,spoj s Ulicom V.Daus), rekonstrukciju oko 700 metara cesta u Naselju Čaplja te ceste u odvojku Trga sv.Antuna (180 m). Istodobno, „Cestar“ je započeo i s gradnjom pješačke staze u Ulici Vida Došena (900 metara), najdužoj iz ovogodišnjeg programa građenja javnih površina.

U tijeku su pripreme za početak gradnje i ostalih cesta i staza iz ovogodišnjeg programa.  Uoči izgradnje cesta u naseljima u kojima je nedavno prošla kanalizacijska mreža (Šestinac, Brodsko Vinogorje, Livada) važno je da se što prije izvedu kućni priključci.  Grad je omogućio plaćanje naknade za priključak na 24 mjesečna obroka, a i „Vodovod“ odobrava plaćanje stvarnih troškova prikjučenja pod povoljnim uvjetima na više mjesečnih obroka.   

 

cestasvantun.jpg   stazavdosen1.jpg
 cestacaplja9.jpg  

cestasestinac.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ZAPOČELA GRADNJA CESTA U NASELJIMA „ŠESTINAC“ I „ČAPLJA“ I NAJDUŽE PJEŠAČKE STAZE U DOŠENOVOJ

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.