NABAVLJEN „GUSJENIČAR“ ZA LAKŠI PRISTUP INVALIDIMA U ZGRADU GRADSKE UPRAVE

gogagusjenicar4.jpgDanas je obavljena primopredaja posebnog  dizala za invalide („gusjeničara“) nabavljenog  u cilju olakšanog pristupa zgradi Gradske uprave teško pokretnim osobama i invalidima u kolicima. „Gusjeničar“ vrijedan 84 tisuće kuna neće biti na raspolaganju invalidima samo za dolazak u Gradsku upravu već po potrebi i u druge gradske ustanove. Slično dizalo već ranije nabavljeno je za potrebe Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“ i Osnovne škole „Đuro Pilar“. gusjenic.jpgPredsjednica brodske Udruge invalida dječje i cerebralne paralize i ostalih tjelesnih invalida Gordana Mišković ocijenila je nabavu gusjeničara značajnim pomakom u pristupačnosti zgrade Gradske uprave za sve invalide kojima će odsad biti omogućemo ravnopravno sudjelovanje u radu svih gradskih upravnih tijela.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti NABAVLJEN „GUSJENIČAR“ ZA LAKŠI PRISTUP INVALIDIMA U ZGRADU GRADSKE UPRAVE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.