GRADONAČELNIK NA 74. OBLJETNICI SIBINJSKIH ŽRTAVA

sibinj2.jpgSvetom misom zadušnicom i polaganjem  vijenaca ispred spomen obilježja u Sibinju danas je obilježena 74.obljetnica tragičnog događaja  19.veljače 1935. godine kada su jugoslavenski žandari mučki ubili osmero nedužnih seljaka iz Odvoraca i Andrijevaca.  Doprinos prisjećanju na ovaj važan povijesni događaj i sibinjske žrtve koje su ugrađene i u temelje samostalne i suverene države Hrvatske dao je i Grad Slavonski Brod. U ime Gradskog poglavarstva gradonačelnik dr.Mirko Duspara položio je vijenac i zapalio svijeću u znak počasti žrtvama iz odvoračkog i sibinjskog kraja. sibinj1.jpgU subotu 21.veljače predstavnici Grada Slavonskog Broda sudjelovat će i u obilježavanju 74.obljetnice vrbsko-ruščičkih žrtava. Tom prilikom položit će vijenac kod zajedničke grobnice petoro stradalih seljaka iz Vrbe i Ruščice na Gradskom groblju u Slavonskom Brodu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADONAČELNIK NA 74. OBLJETNICI SIBINJSKIH ŽRTAVA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.