U NEDJELJU U 14 SATI DJEČJE POKLADNE SVEČANOSTI OD STADIONA UZ SAVU DO KORZA

maskare08.jpgŠarena povorka s  1400 djece (120 više nego prošle godine) iz brodskih dječjih vrtića i učenika razredne nastave osnovnih škola, u pratnji  gradske limene glazbe , PS Cascavela i kočije Mate Kaluđera u kojoj će se voziti Fašnik, krenut će u 14 sati od stadiona Marsonia, Florijanovom ulicom, proći kraj Male crkve i produžiti Ulicom Petra Krešimira IV.
( Širokom) do Korza. Usput će na raskrižju s Ulicom Matije Gupca  mališani izvesti kraći neobavezni program i oko 14,45 sati stići na Korzo gdje će im biti podijeljene krofne, a Dječje kazalište « Ivana Brlić-Mažuranić», pod vodstvom Stanislava Hudija , izvest  će kraći veseli program. Na kraju će djeca pročitati osudu Fašniku, koju su napisali učenici OŠ «Vladimir Nazor», i spaliti ga.
  Nadajmo se da će u nedjelju biti malo toplije i da malim maškarama i brojnoj drugoj maskiranoj djeci koja će im se priključiti na Korzu niske temperature neće pokvariti veselje.
Nije nevažno spomenuti da Dječje pokladne svečanosti tradicionalno organizira Grad Slavonski Brod zajedno s Dječjim vrtićima «Ivana Brlić –Mažuranić», osnovnim školama i udrugama koje okupljaju velik broj brodske djece.
I još samo poziv svim Brođanima: dođite u nedjelju na Korzo, pozdravite brodske mališane u povorci, dajte svojoj mašti maha i  maskirajte svoju djecu i unuke  i priuštite im i doživljaj koji će trajno pamtiti.                                          

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U NEDJELJU U 14 SATI DJEČJE POKLADNE SVEČANOSTI OD STADIONA UZ SAVU DO KORZA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.