REKORDNO BROJNA DJEČJA POKLADNA POVORKA NA KORZU

maskarex.jpgŠarena povorka s više od  1400 djece iz ukupno 29 pokladnih skupina iz brodskih dječjih vrtića i osnovnih škola, u pratnji  gradske limene glazbe “Željezničar” i mažoretkinja “Cascavele” prodefilirala je danas središtem Grada. Pred više tisuća Brođana ispred pozornice na Korzu izveden je glazbeno-zabavni program čije je sudionike u ime Gradskog poglavarstva pozdravila zamjenica gradonačelnika dr. Željka Krištof.  Za sve nevolje i nedaće osuđen je i spaljen Fašnik, krivac za sve loše što se događalo Brođanima posljednjih mjeseci.

maskare1.jpgPresudu Fašniku napisali su učenici OŠ «Vladimir Nazor», a pročitao ju je voditelj Dječjeg kazališta Stanislav Hudi. U maštovitoj kilometarskoj povorci  od stadiona Marsonije do Korza defilirali su likovi iz dječje mašte: kauboji i indijanci, lončići, navijači, slikari, ličioci, pčelice…

maskare2.jpgmaskare3.jpgmaskare4.jpgmaskare5.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti REKORDNO BROJNA DJEČJA POKLADNA POVORKA NA KORZU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.