UGOVORENA IZGRADNJA JAVNE RASVJETE NA PODRUČJU GRADA S TVRTKOM ELEKTROINSTALATER „MONTER“

rasvjetasvc.jpgDanas je nakon provedenog postupka javne nabave potpisan ugovor za izgradnju javne rasvjete u više ulica na području Grada Slavonskog Broda. Vrijednost radova ugovorenih s tvrtkom Elektroinstalater „Monter“ iz Krajačića iznosi 1,963.970 kuna, a u roku od 80 kalendarskih dana od stvaranja povoljnih meteoroloških uvjeta bit će izgrađena javna rasvjeta u sljedećim ulicama: Svete Obitelji, Marinci-odvojak, Livade I-Livade II, Dudinjak, Mosorska, Babinac I-Mirka Turčinovića, 30.svibnja, Sjeverna vezna cesta, Krivača I-Grošića put-Mate Grkovića, Eugena Kumičića, Svetog Antuna, Športska dvorana Vijuš.
Po vrijednosti i dužini mreže od 2500 metara izdvaja se gradnja rasvjete uz Sjevernu  veznu cestu, od kritičnog raskrižja sa Zapadnom veznom cestom (u blizini Autocentra Dankić) do križanja s Vinogradskom ulicom.    U ostalim ulicama u kojima je ovogodišnjim programom ulaganja u komunalnu infrastrukturu planirana izgradnja javne rasvjete trenutno je u tijeku projektiranje i one će nakon ishođenja potrebnih dozvola doći na red u drugom natječaju.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti UGOVORENA IZGRADNJA JAVNE RASVJETE NA PODRUČJU GRADA S TVRTKOM ELEKTROINSTALATER „MONTER“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.