PRIJEM IZASLANSTVA OPĆINE DOBOJ I DOBOJSKE TURISTIČKE ORGANIZACIJE

doboj.jpgZa predstavnike općine Doboj koji se nalaze u prvom službenom posjetu Gradu Slavonskom Brodu povodom pripreme za zajedničku kandidaturu projekta razvoja turističke ponude utemeljene na kulturnim znamenitosti i tvrđavama, za što se uskoro očekuje natječaj iz programa prekograničnog partnerstva IPA, danas je upriličen prijem u Gradskoj upravi.  Izaslanstvo općine Doboj predvodili su Miro Hadžić, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti općine Doboj, Rado Đurđević, direktor Turističke organizacije općine Doboj i Maja Mišić, izvršna direktorica Lokalne Akcione Grupe Regije Doboj. Domaćini u Brodu bili su im gradska Turistička zajednica i Razvojna agencija s kojima su nedavno uspostavili prve kontakte tijekom održavanja Foruma za poticanje partnerstva u prekograničnoj suradnji u Vukovaru.
U razgovoru s gradonačelnikom Dusparom istaknuto je da zajednički projekt obogaćivanja turističkih ponuda dva grada s vrijednim tvrđavama i kulturnim znamenitostima treba biti prvi poticaj proširenju gospodarske suradnje između dva grada i regije.

doboj3.jpgU zajedničkom projektu razvoja turističke ponude koji će se kandidirati prema međunarodnom programu pograničnog partnerstva posebno će se razraditi potrebe za gradnjom infrastrukture brodske i dobojske tvrđave, obogaćivanje turističke ponude dodatnim sadržajima te zajednički plan nastupa na međunarodnom turističkom tržištu.
Gosti iz Doboja razgledali su potom brodsku Tvrđavu i upoznali se s programom „Živuće povijesti“.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM IZASLANSTVA OPĆINE DOBOJ I DOBOJSKE TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.