ŽELJKO RAČKI O RAZLOZIMA ODGAĐANJA 15. SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

rackipress.jpgO razlozima odgode za danas sazvane 15. sjednice Gradskog vijeća Slavonskog Broda danas je na konferenciji za novinare javnost upoznao predsjednik vijeća Željko Rački, dipl.iur.
   -U nekoliko navrata imao sam priliku i dužnost kao predsjednik Gradskog vijeća i predstavnik stranke koja daje potporu ovoj koaliciji, izbrojiti ima li koalicija u Vijeću  većinu ili nema. Valjda približavanjem lokalnih izbora i rastom nervoze,  prvi put javno ću reći - ova koalicija nema većinu o točkama dnevnog reda. Ne slaže se o tome kako bi trebalo odlučiti o svim točkama dnevnog reda. Kako se potpora daje onda kada postoji suglasnost unutar koalicije, bio sam prisiljen odgoditi sjednicu Gradskog vijeća. Osobno sam ocijenio da je bolje, kulturnije, pristojnije i manje štetno da vijeće ne održimo nego da napravimo farsu i lakrdiju, istaknuo je Željko Rački. -Zakon predviđa da Vlada RH treba vijeća raspustiti ne prije dva mjeseca i ne manje od 30 dana prije lokalnih izbora. To znači da već za 15 dana Gradsko vijeće može biti raspušteno. Vladajuća koalicija ima još mogućnost razgovora, neka  usuglase svoje stavove i neka mi jave.Ako se dogovore, nemam ništa protiv  da se održi ta sjednica, zaključio je Rački.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti ŽELJKO RAČKI O RAZLOZIMA ODGAĐANJA 15. SJEDNICE GRADSKOG VIJEĆA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.