PRIJEM ZA ČELNIKE UDRUGE 100-POSTOTNIH HRVATSKIH RATNIH VOJNIH INVALIDA I.SKUPINE

hrvi3.jpg.jpgGradonačelnik Mirko Duspara i zamjenica Željka Krištof upriličili su danas prijem za predstavnike Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I skupine predvođene predsjednikom Đurom Glogoškim i tajnikom Matom Mikajevićem. U znak zahvalnosti na potpori Grada Slavonskog Broda u organizaciji 6. Zdravstveno-savjetodavnog simpozija članova Udruge održanog lani u Varaždinskim Toplicama Đuro Glogoški uručio je gradonačelniku Duspari zahvalnicu  i pozvao ga na novo druženje više od 300 članova Udruge u rujnu ove godine u Varaždinskim Toplicama. hrvi5.jpg.jpgGospodin Glogoški zahvalio se Gradu Slavonskom Brodu na dosadašnjoj suradnji ocijenivši ju kao jednu od najboljih s jedinicama lokalne samouprave u Hrvatskoj. U Brodsko-posavskoj županiji trenutno živi 40, a na području Grada Slavonskog Broda   29 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I skupine.
Grad je u posljednje vrijeme učinio značajne napore u poboljšanju pristupačnosti javnih objekata i prometnica za sve invalide, od gradnje prilaznih rampi na gradskim ulicama do nabavke posebnih dizala za invalide u kolicima.  No, sudeći prema brojnim konstruktivnim prijedlozima u raspravi, gradskoj upravi ostaje još dosta posla u uvažavanju zahtjeva invalida. Na inicijativu Đure Glogoškog, prioritetne zahvate s troškovnicima i projektnom dokumentacijom Grad će kandidirati  za sufinanciranje Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.  

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PRIJEM ZA ČELNIKE UDRUGE 100-POSTOTNIH HRVATSKIH RATNIH VOJNIH INVALIDA I.SKUPINE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.