INTENZIVIRANI RADOVI NA UREĐENJU PRILAZA SPORTSKOJ DVORANI „VIJUŠ“

vijusured.jpg.jpgUklanjanjem ograde gradilišta i montažnih nastambi graditelja stvoreni su preduvjeti za intenzivnije uređenje okoliša i prilaza Sportskoj dvorani „Vijuš“.  Konačno su postale vidljive konture prostranog prilaznog trga dvorani iz smjera Vrazove ulice koji će sav biti popločan. Nakon izgradnje kanalizacijskog sustava prostor budućeg trga bit će nasut tucanikom. Niskograditeljske radove na uređenju okoliša, gradnji prilaznog trga, ceste i parkirališta izvode članovi Poslovne udruge „PZC-Cestar“ iz Slavonskog Broda. vijusured5.jpg.jpg   Nastavak završnih radova u sportskoj dvorani „Vijuš“ bit će moguć poslije postavljanja trafostanice za koju je već naručena oprema.  Izgradnja rasvjete oko dvorane ugovorena je u sklopu gradnje mreže javne rasvjete na području grada s tvrtkom Elektroinstalater „Monter“ iz Krajačića.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti INTENZIVIRANI RADOVI NA UREĐENJU PRILAZA SPORTSKOJ DVORANI „VIJUŠ“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.