INTENZIVNI RADOVI NA GRADNJI SEKUNDARNE KANALIZACIJSKE MREŽE U BRODSKOM VINOGORJU

vinogorje2.jpg.jpgNakon što je prošle godine u dijelu Brodskog Vinogorja izgrađen kolektor, ovih dana nastavljeni su intenzivni radovi na gradnji sekundarne kanalizacijske mreže u Jablanskoj i Vrtlarskoj ulici.  Koristeći povoljne uvjete plaćanja naknade za priključenje na kanalizacijsku mrežu koje im je odobrio Grad (otplana na 24 rate), tridesetak domaćinstava iz Jablanske i Vrtlarske ulice bit će konačno priključeno na gradsku kanalizacijsku mrežu. Potom će odmah biti nastavljeni radovi na izgradnji ceste u Jablanskoj ulici. U intenzitet radova u režiji brodskog Vodovoda danas se uvjerio i gradonačelnik dr. Mirko Duspara.

gradvinog1.jpg.jpgNa zadovoljstvo stanovnika ovog dijela Brodskog Vinogorja intenzivni radovi na gradnji kanalizacijske  mreže i asfaltne ceste neće se prekidati cijeloga proljeća u Jablanskoj, Vrtlarskoj i dijelu Vinogorčeve ulice.  

 

 

 

 

 

 

 

 

vrtlarska4.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti INTENZIVNI RADOVI NA GRADNJI SEKUNDARNE KANALIZACIJSKE MREŽE U BRODSKOM VINOGORJU

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.