Slavonski Brod domaćin Međunarodnog znanstvenog skupa „Tadijino stoljeće: povijest, kultura, identitet„

IMG 6023

Na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti danas je službeno otvoren Međunarodni znanstveni skup „Tadijino stoljeće: povijest, kultura, identitet“, koji je nastao u organizaciji  Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta "Josip Juraj Strossmayer"- Dislociranog studija u Slavonskom Brodu i Fakulteta poljske i klasične filologije Sveučilišta "Adam Mickiewicz" iz Poznanja.

U sklopu dvodnevnog programa, sudionici ovog događaja imat će priliku poslušati predavanja nekoliko plenarnih izlagača, a svoje radove će predstaviti i drugi gosti iz Hrvatske, Poljske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovačke i Srbije. Osim toga, u Spomen-domu Dragutina Tadijanovića održat će se okrugli stol s temom „Književnost i njezina uloga u suvremenoj edukaciji i postmodernome svijetu“, a u Rastušju će biti organizirana i likovna radionica za studente pod nazivom „Ilustriranje Tadijine poezije“.

Uz predstavnike brodskog i poznjanskog fakulteta, Sveučilišta u Osijeku, studente i ostale uzvanike, na otvorenju Međunarodnog znanstvenog skupa je u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovao zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić koji je tom prilikom pozdravio sve okupljene.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Slavonski Brod domaćin Međunarodnog znanstvenog skupa „Tadijino stoljeće: povijest, kultura, identitet„

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.