Nastavljaju se radovi na izgradnji i modernizaciji javne rasvjete na području grada

IMG 6130Tijekom 2017. godine energetski učinkovitu javnu rasvjetu dobit će ukupno 34 gradske ulice. Dok su na nekim lokacijama radovi na postavljanju rasvjete već obavljeni, ovih dana navedeni radovi nastavljeni su u Ulici Stjepana pl. Horvata te u Hlišićevoj ulici.

Naime, u Ulici Stjepana pl. Horvata obavljeni su radovi na postavljanju novih rasvjetnih tijela te zamjeni postojećih svjetiljki javne rasvjete novim energetskim učinkovitima u dužini od 650 metara. U Hlišićevoj ulici također je izvedena zamjena postojećih svjetiljki javne rasvjete novim energetskim učinkovitima u dužini od 750 metara.

Modernizacija javne rasvjete bit će nastavljena u ulicama Ivana Cankara, Franje Kuhača, Tome Bakača, Vladimira Vidrića, sv. Nikole Tavelića, u Bilogorskoj ulici te u Ulici Pavla Šubića.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Nastavljaju se radovi na izgradnji i modernizaciji javne rasvjete na području grada

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.