Cankareva ulica dobila novu javnu rasvjetu

image1Nakon što su tijekom prošlog tjedna obavljeni radovi na postavljanju javne rasvjete u Horvatovoj i Hlišićevoj ulici, ovih je dana energetski učinkovitu javnu rasvjetu dobila i Cankareva ulica.

Naime, u ovoj gradskoj ulici obavljeni su radovi na postavljanju novih rasvjetnih tijela te zamjeni postojećih svjetiljki javne rasvjete novim energetskim učinkovitima u dužini od 1350m.

Uz Cankarevu ulicu, popisu lokacija s energetski učinkovitom javnom rasvjetom pridružila se i Ulica Franje Kuhača, u kojoj su izvedeni radovi u dužini od 430 metara, te Ulica Pavla Šubića, koja je dobila novu rasvjetu u dužini od 1150 metara.

Podsjetimo, u zadnjih nekoliko mjeseci energetski učinkovita javna rasvjeta već je postavljena u Naselju Slavonija II, Naselju Jelas, na Trgu Josipa Stadlera, na Trgu sv. Trojstva te u ulicama Anastasa Popovića, Ivana Lucića, Nikole Nalješkovića, Leopolda Mandića, Kotlić, u Zagorskoj ulici,  Velebitskoj ulici, Žumberačkoj ulici te na Vinogradskoj cesti na pješačkom mostu.

Navedeni radovi bit će nastavljeni u ulicama Tome Bakača, Vladimira Vidrića, sv. Nikole Tavelića te u Bilogorskoj ulici.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Cankareva ulica dobila novu javnu rasvjetu

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.