Cankareva ulica dobila novu javnu rasvjetu

Objavljeno: 05. srpnja 2017.

image1Nakon što su tijekom prošlog tjedna obavljeni radovi na postavljanju javne rasvjete u Horvatovoj i Hlišićevoj ulici, ovih je dana energetski učinkovitu javnu rasvjetu dobila i Cankareva ulica.

Naime, u ovoj gradskoj ulici obavljeni su radovi na postavljanju novih rasvjetnih tijela te zamjeni postojećih svjetiljki javne rasvjete novim energetskim učinkovitima u dužini od 1350m.

Uz Cankarevu ulicu, popisu lokacija s energetski učinkovitom javnom rasvjetom pridružila se i Ulica Franje Kuhača, u kojoj su izvedeni radovi u dužini od 430 metara, te Ulica Pavla Šubića, koja je dobila novu rasvjetu u dužini od 1150 metara.

Podsjetimo, u zadnjih nekoliko mjeseci energetski učinkovita javna rasvjeta već je postavljena u Naselju Slavonija II, Naselju Jelas, na Trgu Josipa Stadlera, na Trgu sv. Trojstva te u ulicama Anastasa Popovića, Ivana Lucića, Nikole Nalješkovića, Leopolda Mandića, Kotlić, u Zagorskoj ulici,  Velebitskoj ulici, Žumberačkoj ulici te na Vinogradskoj cesti na pješačkom mostu.

Navedeni radovi bit će nastavljeni u ulicama Tome Bakača, Vladimira Vidrića, sv. Nikole Tavelića te u Bilogorskoj ulici.

image1.JPG image2.JPG image3.JPG

image4.JPG image5.JPG image6.JPG

unnamed.jpg