Pozivamo građane da uz pomoć City Hub mobilne aplikacije prijave uništavanje javne gradske imovine

170704222524245Unatoč brojnim apelima Gradske uprave, na području Slavonskog Broda u posljednje se vrijeme bilježi sve veći broj slučajeva vandalizma, ali i otuđenja javne gradske imovine. Uz učestale primjere uništavanja gradske imovine poput klupa za sjedenje, prometnih znakova, košarica za otpad, ovih su dana otuđeni elementi na nedavno postavljenom dječjem igralištu u Podvinju.

Kao što je vidljivo iz priloženih fotografija, na novouređenom igralištu ukradene su ljuljačke i košarice za otpad, a nažalost, uz ovakve primjere, vrlo često svjedočimo uništavanju novouređenih dječjih igrališta u svim dijelovima grada.

S obzirom na sve češće slučajeve vandalizma i otuđenja javne gradske imovine, ovim putem ponovno pozivamo građane da u sprječavanju takvog ponašanja pojedinaca koriste mobilnu aplikaciju City Hub.

Naime, uz pomoć ove mobilne aplikacije građani imaju mogućnost na licu mjesta fotografirati ne samo određeni komunalni problem nego i počinitelja prekršaja te ga na brz i jednostavan način prijaviti nadležnim gradskim službama. Tijekom posljednje godine dana, od kada je aplikacija dostupna građanima, Gradska uprava je putem City Huba zaprimila više od 200 prijava građana.

Također, ovim putem još jednom apeliramo na sve građane da čuvaju svoj grad i javnu gradsku imovinu, jer u konačnici i o njima samima ovisi koliko će im novi sadržaji biti na raspolaganju.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Pozivamo građane da uz pomoć City Hub mobilne aplikacije prijave uništavanje javne gradske imovine

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.