Nastavljaju se radovi na modernizaciji cesta i pješačkih staza na području grada

IMG 6665Slavonski Brod posljednjih je mjeseci postao veliko gradilište, a kao rezultat toga, uređene su ceste i pješačke staze u brojnim gradskim ulicama. Dolaskom ljetnih mjeseci radovi ne jenjavaju pa je tako krajem prošlog tjedna asfaltirana cesta u Štamparevoj ulici u dužini od 770 metara.

Danas se navedeni radovi nastavljaju i u Zrinskoj ulici, koja će dobiti moderniziranu pješačku stazu od križanja s Gundulićevom ulicom do križanja sa Štamparevom ulicom. Podsjetimo, u Zrinskoj ulici već  je asfaltirana sjeverna strana pješačke staze te južna strana staze kod Naselja Marsonia. Ukupna dužina ovih radova iznosi 1610 metara, a njihova vrijednost je oko 700.000,00 kuna.

Danas je započela i rekonstrukcija ceste u Naselju Lutvinka kod Osnovne škole „Milan Amruš“, a novouređene ceste uskoro će dobiti i Bakačeva ulica, Krivača II te Županjska ulica odvojak IV.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Nastavljaju se radovi na modernizaciji cesta i pješačkih staza na području grada

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.