Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću; prijedlog Odluke o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini

Objavljeno: 18. srpnja 2017.

stanovi za mlade1.png

Gradska uprava Grada Slavonskog Broda ovim putem poziva zainteresiranu javnost da do dana 17. kolovoza 2017. godine dostavi svoje komentare i mišljenja na prijedlog Odluke o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Grad Slavonski Brod je u nastojanju da mladim obiteljima s područja grada, koje nemaju riješeno stambeno pitanje, olakša životne uvjete, pokrenuo projekt izgradnje dvaju stambenih zgrada u Ulici Vida Došena. U obje stambene zgrade nalazi se šest stanova, koji su predviđeni za davanje u najam mladim obiteljima, i to po povoljnim tržišnim uvjetima.

S obzirom da se radi o novom projektu za mlade obitelji, ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe da do dana 17. kolovoza 2017. godine dostave svoje komentare i mišljenja na prijedlog Odluke o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te ju svojim sugestijama unaprijede. Prijedlog Odluke nalazi se na sljedećoj poveznici.

Odluka o davanju u najam stanova za osobe do 45 godina starosti (bračna zajednica) po slobodno ugovorenoj najamnini