Grad ponovno traži odgovor od nadležnog ministarstva za rješavanje situacije OŠ „Milan Amruš“

unnamed

Kako bi se zadovoljile sve potrebe i ostvarili što bolji uvjeti za odgoj i obrazovanje polaznika OŠ „Milan Amruš“, jedan od glavnih prioriteta Grada Slavonskog Broda je realizacija projekta izgradnje nove školske zgrade.

Upravo iz tog razloga, Grad je već dugi niz godina aktivno angažiran oko rješavanja ove problematike pa je tako u više navrata kontaktirao nadležne institucije, no konkretne reakcije s njihove strane još uvijek nema.

S obzirom da se bliži početak nove školske godine te da je učenicama i učenicima ove gradske škole uistinu potreban novi prostor za rad i boravak, predstavnici Gradske uprave danas su ponovno uputili dopis Ministarstvu znanosti i obrazovanja u kojem su zatražili odgovor na zamolbu za suradnjom pri rješavanju nastale situacije. Također, dopis je upućen i novom pomoćniku ministrice znanosti i obrazovanja Vladi Prskalu.

Podsjetimo, Grad je samostalno financirao izradu projektne dokumentacije, osigurao zemljište za izgradnju ovog objekta i ishodio građevinsku dozvolu.  Sada samo preostaje osigurati financijska sredstva, za što vjerujemo da će, zajedničkom suradnjom Grada i državnih institucija uskoro biti riješeno.

Grad Slavonski Brod će i dalje nastaviti ulagati napore kako bi u što skorijem vremenskom periodu učenici imali osiguran moderniji i kvalitetniji prostor, a upravo je stvaranje uvjeta za boljitak njihova života ono za što se svi trebamo boriti.





PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Grad ponovno traži odgovor od nadležnog ministarstva za rješavanje situacije OŠ „Milan Amruš“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.