Fotogalerija; 7. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

IMG 8158Dječji sajam, već tradicionalna gradska manifestacija koja svake godine okuplja velik broj posjetitelja i izlagača, ove se godine u brodskoj Tvrđavi održava po sedmi puta. Na ovogodišnjem sajmu roditeljima i djeci svoju ponudu je predstavilo više od pedeset izlagača, a do popodnevnih sati na pozornici u zatvorenom dijelu sajma održava se i zabavni program.

Dječja oprema, igračke, radionice, predstave, pričaonice za djecu i druženje s mađioničarem, samo su neki od brojnih sadržaja koji na raspolaganju svim posjetiteljima. Na otvorenju sajma je u ime Grada Slavonskog Broda prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Tea Tomas, koja je tom prilikom mališanima podijelila prigodne poklone. Kako je bilo na 7. po redu Dječjem sajmu, pogledajte u priloženoj galeriji fotografija.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Fotogalerija; 7. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.