Potpisan Ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za energetsku obnovu Dječjih vrtića „Maslačak“ i „Trnoružica“

IMG 4937 resize

Grad Slavonski Brod potpisao je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za energetsku obnovu zgrada Dječjih vrtića „Maslačak“ i „Trnoružica“ u okviru projekta Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“. Ugovorom se dodjeljuju bespovratna sredstava u iznosu od 551.859,28 kuna za Dječji vrtić „Maslačak“, te 497.859,54 kuna za Dječji vrtić „Trnoružica“.

Naime, Grad Slavonski Brod dostavio je projektni prijedlog za energetsku obnovu zgrada za ova dva dječja vrtića. Nakon administrativne provjere, provjere prihvatljivosti prijavitelja i partnera te provjere prihvatljivosti projekta i aktivnosti, ocjene kvalitete te provjere prihvatljivosti izdataka, postupka dodjele sredstava, utvrdilo se da su zadovoljeni svi definirani uvjeti i kriteriji. Predloženo je sufinanciranje, a  Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja donijelo je Odluku o financiranju u srpnju 2017. godine. Nastavno na donesenu Odluku, pripremljen je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava koji je i potpisan 24. listopada 2017. od strane Grada Slavonskog Broda.

Grad Slavonski Brod je morao pričekati i Odluku i Ugovor, kako bi se moglo započeti s realizacijom energetske obnove, no sada se još čeka od strane Ministarstva da svoje administrativne radove privede kraju, za što se iskreno nadamo da će se dogoditi što prije. Podsjetimo da je ukupna vrijednost projekta za vrtić „Maslačak“ 2.011.541,37 kuna, a za „Trnoružicu“ 1.541.911,23 kuna.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Potpisan Ugovor za dodjelu bespovratnih sredstava za energetsku obnovu Dječjih vrtića „Maslačak“ i „Trnoružica“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.