GRAD SLAVONSKI BROD ODREĐUJE TKO, KADA I KAKO MOŽE KORISTITI STADION KRAJ SAVE

prosvjedsknog.jpg.jpgNEPOTREBAN  PROSVJED  RODITELJA DJECE  ČLANOVA ŠKOLE  NOGOMETA 
U povodu nesporazuma i problema u komunikaciji između vodećih ljudi Nogometnog kluba „Marsonia“ i Škole nogometa „Mato Utvić“ koji traju već dugo, Grad Slavonski Brod kao vlasnik Stadiona uz Savu poziva čelnike  obje sportske udruge da se urazume jer od ovog sukoba štetu imaju djeca koja treniraju nogomet i njihovi roditelji. 
Ne prepucavajte se na štetu djece, riješite svoje probleme dogovorom !
Gradska uprava dala je odobrenje za korištenje prostora Stadiona uz Savu i Nogometnom klubu „Marsonia“ i Školi nogometa „Mato Utvić“ kako bi imali uvjete za vježbanje i natjecanje i ne želi arbitrirati u nastalom sporu. Grad je uložio i dalje će ulagati u stvaranje uvjeta da obje udruge mogu normalno funkcionirati financirajući rad škola nogometa, stav je Grada Slavonskog Broda u povodu sukoba čelnika dviju udruga zbog čega je danas ispred zgrade Gradskog poglavarstva organiziran prosvjed roditelja djece članova Škole nogometa Mato Utvić kojeg je organizirao predsjednik ŠN Ivica Perković. Iako sukob traje na relaciji NK Marsonia-Škola nogometa M.Utvić, u nekoliko navrata javno je prozvao i sam gradonačelnik.
  

IZJAVA GRADONAČELNIKA MIRKA DUSPARE:
   -Gospodin Perković iskoristio je priliku da svoj osobni sukob s gospodinom Marićem, predsjednikom NK Marsonije, uz korištenje revolta roditelja dođe pred gradsku upravu.
Činjenice su nešto sasvim drugo. Jučer smo imali dogovor gdje je stanje vraćeno kako je bilo prije, znači da Škola nogometa Mato Utvić može normalno igrati utakmice i trenirati na stadionu kraj Save koji je vlasništvo Grada Slavonskog Broda. Stadion koriste i kajakaši, atletičari, nogometni klub Marsonia, Škola nogometa i NK MV Croatia za odigravanje prvenstvenih utakmica. Znači, svi su dobro došli na tom stadionu. Ovaj sukob koji je sukob dva čelna čovjeka dvije udruge ne mogu rješavati ja kao gradonačelnik jer to rješavaju redovne institucije ove države. Žalosno je da se to iskoristilo da se ovo prebija preko leđa naše djece i roditelja te djece.
Ovo što mogu reći kao gradonačelnik - nikad se nisam svrstavao ni na jednu stranu, pa ni u ovom slučaju. Jučer smo imali razgovore i riješili problem, a zbog čega je gospodin Perković  organizirao ovaj prosvjed i zbog čega ga je uputio prema gradonačelniku čak najavivši iskazivanje nepovjerenja ? Gpospodin Perković može u svako doba smjeniti gradonačelnika Broda, ali ne na uštrb ove djece, jer djeca će trenirati i trenirala su jučer. 
   -Poslije prosvjeda održao sastanak s trenerima iz ŠN „Mato Utvić“, jasno sam im dao do znanja da stadion stoji na raspoalganju svim korisnicima. Da bi to i potvrdili danas ćemo poslati dopis svim korisnicima stadiona kraj Save, gdje se stadion koristi i dalje onako kako se i dosad koristio. U utorak, 7.travnja održat ćemo sastanak sa svim korisnicima i jasno svima dati do znanja da je ovo stadion Grada Slavonskog Broda, da je vlasnik grad i da će grad odrediti tko, kada i kako koristi prostore stadiona, zaključio je gradonačelnik Duspara.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRAD SLAVONSKI BROD ODREĐUJE TKO, KADA I KAKO MOŽE KORISTITI STADION KRAJ SAVE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.