UDRUGAMA IZ KULTURE I IZDAVAČKE DJELATNOSTI 650 TISUĆA KUNA

udrugeug2.jpg.jpgNakon razmatranja velikog broja zahtjeva pristiglih na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Grada Slavonskog Broda i  izvršenih procjena prioriteta, Kulturno vijeće je predložilo 49 udruga i pojedinaca iz područja kulture i izdavačke djelatnosti  kojima je ukupno odobreno 650 tisuća kuna. Kako je tom prigodom rekao gradonačelnik Mirko Duspara radi se o udrugama koje redovito sudjeluju u brojnim gradskim programima, primjerice koncertima, likovnim sadržajima, izložbama, izdavačkoj djelatnosti, edukativnim i drugim sadržajima ili predstavljaju grad u drugim sredinama, one grad čine gradom i stoga zauzimaju posebno mjesto. Potpisnicima ugovora čestitale su i zamjenica gradonačelnika Željka Krištof  i pročelnica  Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dubravka Marković.

                                                                              

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti UDRUGAMA IZ KULTURE I IZDAVAČKE DJELATNOSTI 650 TISUĆA KUNA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.