SASTANAK S ORGANIZATORIMA 6. MEGABIKERS SUSRETA KOJI ĆE PRIVUĆI REKORDAN BROJ POSJETITELJA

bajkeri.jpg.jpgŽeleći da i predstojeći 6. megabikers susreti u Slavonskom Brodu (8. i 9.svibnja 2009.), za koje se očekuje da će zbog nastupa atraktivnih inozemnih rock-sastava (Uriah heep, Van Gogh, Cosmic circle) privući rekordan broj posjetitelja, budu organizirani kao i dosad na najvišoj razini, u Gradskom poglavarstvu danas je održan radni sastanak na kojem su pored čelnika organizatora Moto kluba Brod sudjelovali i  predstavnici brojnih institucija (Prometna policija, Javna vatrogasna postrojba grada, Hitna medicinska pomoć, Komunalac, Terzić-bus, BEUZ) i Gradske uprave.
    -Cilj nam je da svi gosti koji tih dana dođu u grad imaju o čemu pričati kad se sretni vrate kućama. Svih ovih godina članovi Moto kluba Brod odlično su sve organizirali. Obzirom da očekujemo da će predstojeći susreti biti sigurno najveći do sada i da će privući najmanje dvadesetak tisuća posjetitelja, želimo da sve prođe u najboljem redu, uz što manje intervencija policije, hitne medicinske pomoći i ostalih službi. Na Poloju imamo ove godine trostruko veći prostor nego lani. Uz bogatiji program susreta, ovogodišnja je novost što ćemo rasteretiti prometnu gužvu angažiranjem koncesionara javnog gradskog prijevoza koji će posjetitelje besplatno prevoziti do Poloja, kazao je gradonačelnik dr. Mirko Duspara, najavljujući i skori početak izgradnje produžene šetnice, od završetka nasipa sve do Poloja.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti SASTANAK S ORGANIZATORIMA 6. MEGABIKERS SUSRETA KOJI ĆE PRIVUĆI REKORDAN BROJ POSJETITELJA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.