Učenici OŠ „Ivana Brlić-Mažuranić“ u posjeti gradonačelniku i Gradskoj upravi

naslovna resize

Danas su Gradsku upravu posjetili učenici trećih razreda Osnovne škole „Ivana Brlić-Mažuranić“ koje je u Velikoj vijećnici primio gradonačelnik Mirko Duspara. Bio je ovo posjet gradske osnovne škole koja nosi ime poznate brodske književnice Ivane Brlić-Mažuranić prigodno u tjednu kada se održava tradicionalna manifestacija u njezinu čast. Na ugodnom i veselom druženju, učenici su postavljali mnoga aktualna pitanja na koja im je gradonačelnik spremno odgovarao. Tako ih je zanimalo koje dužnosti obnaša gradonačelnik te je li teško biti gradonačelnikom; može li se piti voda iz slavine i tko je onečistio vodu u gradu, ali isto tako kada će se asflatirati neke ulice i urediti dječja igrališta. Zadovoljni odgovorima, učenici su se iz Gradske uprave dalje uputili sudjelovati u brojnim prigodnim sadržajima dječjih svečanosti „U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažuranić“.

U sklopu ovogodišnjeg programa djeca i mladi imaju prilike vidjeti izložbe, kazališne predstave, likove iz bajki na gradskom Korzu, sudjelovati u različitim radionicama (likovnim, video, fotografskim, novinarskim), poslušati bajke koje će im pričati bajkopričalica te uživati u brojnim drugim zanimljivostima. Svijet bajki traje do 20. travnja, a sve informacije, kao i cjelokupan program, objavljeni su na službenim stranicama manifestacije: www.usvijetubajki.org , dok program možete pogledati i u nastavku:

Program manifestacije "U svijetu bajki Ivane Brlić-Mažurnić"

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Učenici OŠ „Ivana Brlić-Mažuranić“ u posjeti gradonačelniku i Gradskoj upravi

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.