Voda u Slavonskom Brodu i dalje se redovno analizira, a rezultati će biti objavljeni i na službenim stranicama Grada

Nakon ekološke katastrofe zbog koje je 90.000 građana Slavonskog Broda i okolice ostalo bez pitke vode, danas, devet dana nakon što je Ministarstvo potvrdilo da je voda zdravstveno ispravna za piće ona se i dalje redovno analizira putem Zavoda za javno zdravstvo. Tako će tijekom sutrašnjeg dana biti objavljeni rezultati analize vode od 16.travnja. Uz to, voda će tijekom sutrašnjeg dana biti dodatno uzorkovana i od strane Sanitarne inspekcije.

Grad Slavonski Brod će, kao i do sada, sve rezultate prenijeti putem svojih službenih internet stranica, jednako kao i sve ostale informacije vezane uz kvalitetu vode u Slavonskom Brodu.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Voda u Slavonskom Brodu i dalje se redovno analizira, a rezultati će biti objavljeni i na službenim stranicama Grada

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.