Redovna analiza potvrdila da je voda u Slavonskom Brodu zdravstveno ispravna

Iako je Ministarstvo zdravstva 9. travnja 2018. potvrdilo da je voda u Slavonskom Brodu zdravstveno ispravna, upravo radi ekološke katastrofe zbog koje je 90.000 građana ostalo bez pitke vode ona se i dalje redovno dva puta tjedno analizira od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Tako su na službenim stranicama Zavoda objavljeni rezultati analize uzoraka vode od 16.travnja 2018., koji su potvrdili da je voda u Slavonskom Brodu zdravstveno ispravna. Tijekom današnjeg dana voda će biti dodatno uzorkovana i od strane Sanitarne inspekcije.

Grad Slavonski Brod će, kao i do sada, sve rezultate prenijeti putem svojih službenih internet stranica, jednako kao i sve ostale informacije vezane uz kvalitetu vode u Slavonskom Brodu.

Rezultati analize vode od 16.travnja 2018.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Redovna analiza potvrdila da je voda u Slavonskom Brodu zdravstveno ispravna

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.