Danas se održava Sajam obrtničkih zanimanja Brodsko-posavske županije

IMG 4645Danas se u dvorani Vijuš održava Sajam obrtničkih zanimanja na kojem su se predstavile strukovne škole sa područja Brodsko-posavske županije, obrtnici s područja županije, kao i Hrvatski zavod za zapošljavanje i PU Slavonski Brod s informacijama o zapošljivosti obrtničkih zanimanja ovog područja. 

Na ovogodišnjem sajmu sudjeluju tri srednje škole: Obrtnička škola Slavonski Brod, Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod i Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška. Na postavljenim štandovima svaka škola je prema svojim smjerovima predstavila program i rad i to kroz demonstracije, prezentacije i radionice. Priliku za sudjelovanje u demonstracijama imali su i predstavnici Grada i Županije primjerice kroz izradu stolarije ili kroz simulaciju zavarivanja i sl. Svoju podršku sajmu došli su pružiti ravnatelji škola, predstavnici županijske i gradske vlasti, kao i mnoštvo osnovnoškolaca, srednjoškolaca i njihovih roditelja.
Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić pohvalio je važnost i ulogu sajma budući da pomaže u boljoj prezentaciji i poticanju većeg interesa za obrtnička zanimanja. To je danas posebno značajno s obzirom na smanjenje broja učenika strukovnih škola posljednjih godina, što se čini kao nepravedno zapostavljenje tih zanimanja. Istaknuo je kako postoji potreba na tržištu rada za obrtnička zanimanja te da učenici s takvim stečenim znanjima mogu i trebali bi biti konkurentni na domaćem i stranom tržištu rada bez poteškoća.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Danas se održava Sajam obrtničkih zanimanja Brodsko-posavske županije

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.