• Ostanite doma

GRADONAČELNIK DUSPARA SA SURADNICIMA POSJETIO TVRTKU „KOŽUL“

kodkozula.jpg.jpgNastavljajući obilazak tvrtki  koje daju značajan doprinos razvoju Slavonskog Broda danas je gradonačelnik dr. Mirko Duspara sa suradnicima iz Poglavarstva i Gradske uprave posjetio tvrtku Kožul d.o.o., među vodećim veleprodajama ručnog alata i pribora u Hrvatskoj i vodećeg izvoznika alata u BiH.  U matičnoj i još tri tvrtke u Brodu, Beogradu i Sarajevu „Kožul“ trenutno upošljava 100 djelatnika i već drugu godinu dobitnik je prestižnog priznanja za „najposlodavca“ mjerenog zadovoljstvom svojih zaposlenika.
Gradonačelnik Duspara kazao je da za nastavak posjeta značajnim tvrtkama nije slučajno odabran baš „Kožul“ odajući priznanje vlasniku za impresivan 15-godišnji razvoj od malog prodajnog kioska do respektabilne tvrtke na ponos grada Slavonskog Broda s modernim poslovnim prostorima i bescarinskim skladištem u Đuri Đakoviću. 
U razgovoru s predstavnicima Grada vlasnik Ivica Kožul nije skrivao zadovoljstvo mogućnošću razgovora o aktualnoj situaciji u gospodarstvu koje se nimalo ne plaše poželivši da ovakvih susreta s poduzetnicima ubuduće bude što više. Istodobno, gospodin Kožul izrazio je i zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s gradskom upravom zalažući se da ona bude podignuta na još višu razinu te dobrim namjerama prema angažiranju tvrtke u poslovima opskrbe gradskih institucija.

kodkozula2.jpg.jpg

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti GRADONAČELNIK DUSPARA SA SURADNICIMA POSJETIO TVRTKU „KOŽUL“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.