1. Memorijalni malonogotmetni turnir "Da se ne zaboravi 2.5.1992.-2.5.2018."

NASLOVNA resize

Jučer je održan 1. Memorijalni malonogometni turnir „Da se ne zaboravi 2.5.1992.-2.5.2018.“ u organizaciji Udruge HVIDR-a Slavonski Brod u našem gradu na ŠRC "Klasije". Na ovaj način željeli su obilježiti stradavanje grada Slavonskog Broda u svibnju 1992. godine, izgubljene živote djece, građana i branitelja te podsjetiti na jednu od najuspješnijih akcija kada je u svega nekoliko minuta oboreno 6 agresorskih MIG-ova iznad Slavonskog Broda 2. svibnja 1992. godine. Sudjelovalo je osam malonogometnih ekipa među kojima i MNK „Trilj“ iz grada Trilja iz cetinskog kraja. Tako je HVIDR-a Slavonski Brod nastavila s dobrim kontaktima i suradnjom te prijateljstvom i druženjem između branitelja i mladih generacija Slavonije i Dalmacije.

Gradonačelnik Mirko Duspara pozdravio je sve prisutne brodske branitelje i suborce koji su za vrijeme rata, kada je riječ o vojnoj snazi, dali jako puno, ali isto tako i mlade goste iz Trilja napomenuvši da svi zajedno održavamo sjećanje na tešku, ali ponosnu povijest koje se prenosi budućim generacijama.

Svečano je otvorio turnir uz iskrenu želju da postane tradicija kojom će se ljubavlju prema sportu i snagom duha održavati zahvalnost i sjećanje na jedan od najuspješnijih dana u obrani grada Slavonskog Broda 2. svibnja 1992. te na ratni najteži dan stradavanja grada 3. svibnja 1992. godine.  

Također, danas su, u sjećanje na najkrvaviji ratni dan Slavonskog Broda,  članovi Udruge HVIDR-e i mladi Triljani položili cvijeće i svijeće ispred spomenika „Djevojčica“ i Spomenika hrvatskim braniteljima. Nakon toga obišli su brodsku Tvrđavu i posjetili Gradsku upravu u kojoj su ih primili zamjenici gradonačelnika Tea Tomas i Hrvoje Andrić.  

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 1. Memorijalni malonogotmetni turnir "Da se ne zaboravi 2.5.1992.-2.5.2018."

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.