Otvoren 12. "Strojarski izazov"

IMG 5304

Dvanaesti po redu „Strojarski izazov“ nastao u suradnji Strojarskog fakulteta u Slavonskom Brodu i tvrtke Đuro Đaković Montaža d.o.o. još je jednom otvorio svoja vrata za sve zainteresirane. Događaj je to koji za cilj ima promociju strojarstva i učvršćivanje veze između obrazovnih institucija i realnog sektora.
Tema ovogodišnjeg Strojarskog izazova je „Ekološko injženjerstvo“ kao aktualna tema čija će se velika važnost samo potvrditi u budućnosti. Cilj je predstaviti utjecaj industrije na okoliš, preventivne strategije zaštite okoliša te modeliranje i oblikovanje „čišćih“ procesa, uređaja i opreme.

Ovogodišnji je 12. „Strojarski izazov“, uz prisutnost predstavnika organizatora, Brodsko – posavske županije, predstavnika obrazovnih institucija, brojnih učenika, studenata i gospodarstvenika, otvorila zamjenica gradonačelnika Tea Tomas. U svom je govoru potaknula daljnji rad Strojarskog fakulteta kao okosnice znanstvene zajednice u našem gradu i Sveučilišta u Slavonskom Brodu. Nije zanemarila i važnost ovogodišnje teme jer se grad Slavonski Brod i njegovi građani dugi niz godina nalaze u okruženju zagađivača zraka i okoliša, što onečišćenjem iz rafinerije u Bosanskom Brodu, što zbog prisutnosti auto-ceste, željeznice i graničnog prijelaza u centru grada. Isto tako je istaknula kako se nada da će sve rasprave i informacije prezentirane kroz ovogodišnju temu doprinijeti poboljšanju i uvođenju ravnoteže između industrijskih potreba i racionalnijeg korištenja prirodnih resursa.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Otvoren 12. "Strojarski izazov"

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.