• Ostanite doma

Na Savi održana Međunarodna regata „Slavonski Brod 2018.“

NASLOVNA resize

Danas je na Savi održana tradicionalna Međunarodna regata „Slavonski Brod 2018.“ u kajaku i kanuu na mirnim vodama u organizaciji kajak-kanu kluba „Marsonia“. Regatu je svečano otvorio gradonačelnik Mirko Duspara koji je istaknuo da su brodski kajakaši, ne samo ponos grada Slavonskog Broda, već i cijele Hrvatske, a da ova međunarodna regata koja je uvrštena u kalendar natjecanja Svjetskog kajakaškog saveza, dokazuje vrijednost ovog natjrofejnijeg sporta u Slavonskom Brodu. Isto tako poželio je svim kajakašima da sljedeću Međunarodnu regatu dočekaju uz novi kajak-kanu klub koji je trenutačno u izgradnji, a kojim će naše kajakašice i kajakaši dobiti moderan i funkcionalan prostor kakav zaslužuju.

Presjednik Kjak kanu kluba "Marsonia" Zdenko Jambrešić istaknuo je dugu povijest održavanja regate unatrag 65 godina, a predsjednik Hrvatskog kajakaškog saveza Marko Ćurković poželio je svim natjecateljima sreću i dobre rezultate. Na početku programa uslijedile su tri memorijalne utrke u spomen preminulih članova Ivice Blaževića, Vedrana Ribića  i Ivana Vrhovca.Održano je 28 utrka na 500 i 2000 metara na kojima je sudjelovalo više od 200 kajakaša iz  klubova diljem Hrvatske te Mađarske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Na Savi održana Međunarodna regata „Slavonski Brod 2018.“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.