Održana Memorijalna boksačka revija „Dr. Aleksandar Jelen“

NASLOVNA resize

U sjećanje i spomen na tragično poginule i preminule boksače i trenere za vrijeme i poslije Domovinskog rata, a povodom obilježavanja Dana grada održana je Memorijalna boksačka revija „Dr. Aleksandar Jelen.“ U Sportskoj dvorani „Brod“  tako se jučer održalo kolo 1. Hrvatske boksačke lige s čak 24 para iz klubova diljem Hrvatske: Zagreba, Splita, Osijeka, Nove Gradiške, Velika Gorica, Slavonski Brod i drugih.  

Ispred Grada Slavonskog Broda sve je prisutne i sudionike memorijalne boksačke revije pozdravio zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić. Tom prilikom istaknuo je da su brodski boksači ispisani zlatnim slovima u hrvatskoj povijesti ovog sporta te da se održavanjem ove revije na najbolji način izražava zahvalnost boksačima i trenerima koji nisu više s nama na njihovom sportskom doprinosu kao i za slobodu i mir koje danas uživamo. Također, zaželio je svim sudionicima dobre sportske rezultate. Boksački susreti su bili u sljedećim kategorijama: mlađi kadeti, kadeti, juniori, mlađi seniori i seniori.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Održana Memorijalna boksačka revija „Dr. Aleksandar Jelen“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.