Predstavljen prvi dio glazbeno - sportskog programa ovogodišnjeg CMC festivala

DSC 0839

Povodom trećeg CMC festivala koji će se održati 24. i 25. kolovoza u Slavonskom Brodu, jučer je u caffe baru Kapelanov stan održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni neki dijelovi glazbenog programa te sportski program koji će mu prethoditi. 

Ovogodišnji program ispunit će rock i pop imena, a prema riječima suorganizatora prve festivalske večeri, Tomislava Golla, nastupit će 6 kvalitetnih rock bandova. Neka od spomenutih imena koja bi organizatori voljeli predstaviti ove godine su Jall Aux Yeux iz Bihaća, The Siids iz Rijeke, dok imena koja će nastupati na drugoj, pop večeri festivala, još nisu poznata. Ono što je svakako važno spomenuti jest i konstantan rad na unaprjeđenju vizualnog dizajna pozornice kako bi ovo događanje, koje je prošle godine okupilo desetak tisuća ljudi, stvorilo još bolji ugođaj za sve posjetitelje.
Osim glazbenog sadržaja, brojni su i popratni sadržaji koji će zabaviti sve koji posjete grad u tom razdoblju. Jedan od sadržaja je Slavonska trka koju je jučer predstavio Tomislav Marinović- predsjednik udruge „Kultura tijela“, koja u Brodu uspješno djeluje i okuplja dvjestotinjak građana u trčanju. Trka će se održati 25. kolovoza sa početkom u 19.00 sati, a moguće je prijaviti se za trčanje na dionici od 5 ili 10km. Utrka će osigurati sve potrebno onima koji se žele uključiti; od majice u startnom paketu, medalje za sve sudionike, okrepe na stazi, nagrade za prvoplasirane i bogate tombolske nagrade za sve natjecatelje. 

O važnosti zdravog načina života i ishrane govorili su i promotori "Slavonske trke" Manuela Žalac i Tomislav Bašić, sudionici 2. sezone RTL-ovog show-a „Život na vagi“ ,koji su istaknuli kako Slavonski Brod  već ima odlične sadržaje za rekreaciju poput sportske dvorane Vijuš i Gradskih bazena. 

Svi koji se žele prijaviti mogu to učiniti do 1. kolovoza na linku: sb-run.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Predstavljen prvi dio glazbeno - sportskog programa ovogodišnjeg CMC festivala

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.