U tijeku pripreme i uređenje za 11. Florafest u Tvrđavi

IMG 5902

Kako bi brodska Tvrđava bila spremna u najljepšem cvjetnom ruhu za održavanje 11. Florafesta inteznivno se radi na uređenju cvjetnih gredica i površina koje će i ove godine zaustaviti poglede brojnih posjetitelja ovogodišnjeg sjama cvijeća.

Cvjetne gredice danas su i protekla dva dana uređivali djelatnici Našičkog parka d.o.o. Našice, Komunalije d.o.o.  Ilok, Flora vtc Virovitica, Komunalno Brčko, Ekološko udruženje Dar prirode Brčko, Srednja škola Matija  Antun Reljković  Slavonski Brod, Spektar-Agrar d.o.o. Garčin i TD Komunalac d.o.o.  Slavonski Brod.

Sajam se održava 12. i  13. svibnja 2018. godine u prostoru Tvrđave i to u natkrivenom prostoru - šatoru površine 1.400 m², u pagodama, drvenim kućicama, na štandovima,  gredicama i na preostalom prostoru Tvrđave. Glavni asortiman na Sajmu je cvijeće, ali i presadnice povrća te prateća oprema za vrtlarstvo i hobi. U sklopu programa „Florafesta“ i ove je godine organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu, a građani će ponovno imati priliku uživati u zaista bogatoj ponudi izlagača.

Program otvorenja započinje u subotu  u 10.00 sati, a nastupaju Gradska limena glazba „Željezničar“, mažoretkinje Plesnog studija „Cascavela“, Ukrajinsko prosvjetno društvo „Ukrajina“ Slavonski Brod, Studio za moderni i klasični ples „Brodski leptirići“ , Plesna smotra „Radost pokreta“, solisti Gimnazije „Matija Mesić“ te Dječji zbor „Nota“. Drugog dana sajma , u nedjelju 13. svibnja 2018. od 14.00 do 16.00 sati posjetitelji će moći prisustvovati i radionici na temu „No-dig vrtlarstvo“ poznate vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić. 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti U tijeku pripreme i uređenje za 11. Florafest u Tvrđavi

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.