Na Poloju ovaj vikend 15. Mega Bikers susreti

 MOTOSUSRETI2018 resize

Tradicija održavanja Mega Bikers susreta u našem gradu nastavlja se i ove godine, kada je punih 15 godina kako grad Slavonski Brod od 11. do 13. svibnja 2018. postaje mjesto okupljanja motorista iz cijele Hrvatske i šire regije.

Glazbeno-zabavni program 15. Moto susreta započinje u petak, 11. svibnja na Sportsko-rekreacijskom centru „Poloj“, a za sve posjetitelje organizirani su nastupi glazbenih sastava: The Rockeri, The Unimogs, Atomsko sklonište, Opća opasnost, Dino Jelusić i The Trio AC/DC.

Program se nastavlja u subotu, u 12.00 sati kada će biti održana utrka ubrzanja na Zapadnoj veznoj cesti, utrka za prvenstvo Hrvatske, a u 17 sati defile je ulicama grada.  U večernjim satima za sve ljubitelje dobre glazbe nastupaju:The Trio, Bravo Band, Teška industrija, Aerodrom, Brkovi, Plus Rock.

Moto susreti su jedan od događaja koji su postali neizostavni za naš grad i zbog kojeg ga svake godine posjeti velik broj turista, a svi naši sugrađani ponovno će imati priliku uživati u ovogodišnjim svibanjskim susretima.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Na Poloju ovaj vikend 15. Mega Bikers susreti

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.