Na radionici vrtlarice Kornelije brojni posjetitelji 11. Florafesta

NASLOVNA resize

Posljednjeg dana 11. Florfesta održana je radionica najpoznatije hrvatske vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić, a koju su posjetili mnogi Brođani zaljubljenici u vrtlarstvo i oni koji to namjeravaju postati.

Kao i prošle godine, u sklopu programa sajma cvijeća organizirana je radionica za koju sU građani iskazali odličan interes. Tema radionice bila je “No-dig vrtlarstvo”, odnosno sistem metode uzgoja bez prekopavanja gdje se koriste povišene gredice, odnosno no-dig metode uz pomoć komposta. Tako su svi sudionici i posjetitelji mogli vidjeti, čuti te se sami okušati u stvaranju takve jedne gredice, u sadnji cvijeća i povrća. Također, mogli su dobiti savjete kako se prirodnim načinima zašititi od nametnika u vrtu, kako napraviti dobar kompost i sl.                                         

Sajam cvijeća Florafest održao se u brodskoj Tvrđavi 12. i 13. svibnja 2018. Uz dosadašnji asortiman sadnica cvijeća te popratne vrtlarske opreme, ove godine u ponudi su se našle i presadnice povrća. Sudjelovalo je oko 80 izlagača, a sajam je privukao brojne posjetitelje kako iz našeg, tako i iz drugih hrvatskih gradova i mjesta.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti Na radionici vrtlarice Kornelije brojni posjetitelji 11. Florafesta

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.