PREDSTAVLJENA „REVIZIJA PROJEKATA I VIZIJA NOVIH“ U DOMU MJESNOG ODBORA PODVINJE

revizpodvinj1.jpg.jpgU sklopu javnog predstavljanja revizije gradskih projekata ovaj dokument obznanjen je u Mjesnom domu Podvinje stanovnicima mjesnih odbora Podvinje, Brodsko Vinogorje, Kolonija i Zrinski-Frankopan. Polaganje računa Gradskog poglavarstva sugrađanima za sve  što je    ostvareno u protekle četiri godine uz viziju novih ideja naišlo je na
odobravanje stanovnika ova četiri mjesna odbora koji su u drugom dijelu skupa građana gradonačelnika Dusparu zasuli nizom argumentiranih pitanja koja su se većim dijelom odnosila na izgradnju komunalne infrastrukture – kanalizacije, vodoopskrbe, cesta i dječjih igrališta.
Treće predstavljanje Revizije projekata bit će u četvrtak 16.travnja u Hrvatskom domu za stanovnike mjesnih odbora Centar, Plavo polje, J.J.Strossmayer, Mali Pariz i A.Mihanović.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti PREDSTAVLJENA „REVIZIJA PROJEKATA I VIZIJA NOVIH“ U DOMU MJESNOG ODBORA PODVINJE

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.